Lămpi pentru proiector SAUERWEIN EASY LITE Nr. componentă: LAMP#2013

Pentru proiector SAUERWEIN EASY LITE dvs. oferim doar o lampă cu modul. Avantajul principal al lămpilor cu modul este montajul simplu în proiector. Dacă doriți o lampă originală la un preț convenabil, lampa generică cu modul reprezintă alegerea corectă. Cumpărați lampa compatibilă cea mai ieftină pentru proiecția la domiciliu, dacă pentru dvs. calitatea proiecției și fiabilitatea lămpii nu sunt prioritare

Lămpi cu modul pentru proiector SAUERWEIN EASY LITE
Nr. componentă: LAMP#2013

SAUERWEIN EASY LITE Lampa cu modul

O înlocuire simplă, accesibilă fiecăruia.

De obicei este suficient să deșurubați câteva șuruburi la proiector, să extrageți modulul lămpii și să-l înlocuiți cu unul nou. Puteți alege dintre 2 variante de lampă - generică sau compatibilă.

VIDEO - înlocuirea lămpii cu modul

Variante de lămpi cu modul

 • Generică lampă cu modul

  Lampa generică cu modul pentru SAUERWEIN EASY LITE conține un bec de producție OEM (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) montat într-un modul de la un producător alternativ. Reprezintă o rezolvare foarte fiabilă, mai ieftină decât varianta originală. Recomandată din motive de fiabilitate și preț convenabil.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z50440GLM
  1-2 săptămâni
  690,55 lei fără TVA 835,57 lei cu TVA [1]
 • Compatibilă lampă cu modul

  Lampa compatibilă cu modul pentru SAUERWEIN EASY LITE este fabricată de un producător alternativ, inclusiv modulul de montaj. Este vorba de o soluție mai ieftină, recomandată mai ales pentru proiectoare de uz casnic, sau acolo unde calitatea și fiabilitatea nu reprezintă prioritatea nr. 1. Lămpile compatibile nu au întotdeauna calitatea celor originale.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z50439ML
  1-2 săptămâni
  445,29 lei fără TVA 538,80 lei cu TVA [1]
[1]Comandă CIF-ul dvs., veți primi de la noi produsele la prețul fără VAT.