Cum diferă tipurile de lămpi? Pe care să o aleg?

Majoritatea lămpilor de schimb pentru proiectoare și televizoare cu proiecție sunt disponibile în mai multe variante. Pentru unele proiectoare, puteți alege până la 6 variante de lămpi. Vă garantăm că toate alternativele oferite vor funcționa perfect în proiectorul sau televizorul dvs. cu proiecție, cu condiția să fie montate corect.

Până la 6 variante de lămpi pentru proiectorul dvs.
  1. lampă originală + modul original
  2. lampă originală + modul Diamond
  3. lampă originală + modul compatibil
  4. lampă compatibilă + modul compatibil
  5. lampă originală fără modul
  6. lampă compatibilă fără modul

Becul + carcasa de montare = lampă cu modul

Bec
Carcasa de montaj
Modulul lămpii

Lămpi în carcasa de montaj

Lampa cu modul are un avantaj de necontestat față de lampa simplă și anume că se instalează ușor. Oricine poate mânui o șurubelniță este capabil să înlocuiască o lampă cu carcasă. Lampa poate fi achiziționată în 4 versiuni.

MONTAJ UŞOR
Lampă cu modul
Lampă originală cu modul

Lampă originală cu carcasa de montare direct de la producătorul proiectorului. Reprezintă alegerea clienților exigenți, cu pretenții la calitate și fiabilitate maximă. Lampa originală cu carcasa direct de la producătorul proiectorului este cea mai costisitoare variantă.

Lampa Diamond cu modul

Lampa Diamond conține un bulb original, de obicei Philips sau Osram, montată într-o carcasă de asamblare marca Diamond Lamps. Această variantă reprezintă un înlocuitor adecvat pentru lampa originală a producătorului de proiector, oferind o proiecție și o fiabilitate de înaltă calitate.

Lampă generică cu modul

Lampa generică combină un bulb de la unul dintre producătorii OEM (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki) și o carcasă de montare non-originală de la un producător alternativ. Calitatea proiecției și fiabilitatea acestei variante sunt comparabile cu cele ale lămpii cu modul originale, dar la un preț mult mai accesibil.

Lampă compatibilă cu modul

Lampă compatibilă, inclusiv modul de lampă de la producătorul autorizat. Vă recomandăm această opțiune pentru economii maxime chiar și în condițiile simplificării procedurii de înlocuire a lămpii. Lampa compatibilă poate avea o durată de viață mai scurtă și o luminozitate mai scăzută decât lampa originală.

Becuri separate fără modul de montaj

Lămpile separate fără modul sunt avantajoase în primul rând datorită prețului. Sunt mai ieftine cu 40 % - 60 % comparativ cu lămpile originale cu modul. Recomandăm becurile separate fără carcase de montare clienților cu experiență. Becul poate fi ușor distrus printr-un montaj neprofesional.

PREȚ AVANTAJOS
Lampă fără modul
Bec original fără modul

Lampă originală fără modul de la unul din producătorii de lămpi OEM (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki). Acest design de lampă asigură o proiecție de înaltă calitate și este de asemenea foarte fiabil. Cu toate acestea, instalarea este mai complexă decât o lampă cu modul, iar înlocuirea acestei lămpi în proiector poate fi efectuată numai de către o persoană experimentată.

Bec compatibil fără modul

Becurile compatibile sunt cele mai ieftine lămpi de schimb pentru proiectoare. Această variantă a lămpii poate avea o durată de viață mai scurtă și o intensitate luminoasă mai mică decât lampa originală. Prin urmare, recomandăm această lampă în special pentru uz casnic, unde cerințele pentru calitatea proiecției sunt mai reduse. Becul compatibil fără modul este recomandat pentru persoanele experimentate și îndemânatice.

Dacă știți deja totul despre lămpi, treceți la alegerea lămpii potrivite

Ghis rapid de căutare lampă

Găsește lampa în două clicuri

Lămpi pentru proiector

Lămpi pentru TV