PANASONIC
Lămpi pentru proiectoare PANASONIC

Dacă nu sunteți siguri că reușiți să schimbați lampa în proiector, urmăriţi un scurt videoinstructaj despre schimbarea lămpii la proiectorul PANASONIC


Selectați modelul proiectorului PANASONIC la care înlocuiți lampa

Lămpi pentru proiectoare PANASONIC

Selectare după numărul produsului

Lămpi pentru proiectoarele PANASONIC după numărul produsului lămpii

Nu ați găsit încă modelul proiectorului dvs?

Dacă oferta noastră nu conține modelul dvs. de proiector, contactați-ne, vom face toate eforturile să găsim o lampă de schimb și să v-o oferim în cel mai scurt timp posibil.

Urmăriţi cum puteți schimba lampa din proiectorul PANASONIC

Următorul instructaj video vă arată cum demontați corect lampa originală din proiectorul [denumire grup] și cum montați noua lampă în locul celei vechi

Oferim lămpi videoproiector PANASONIC toate variantele

Pentru a te orienta mai bine în oferta noastră, am pregătit o prezentare generală a sortimentului nostru. Poți cumpăra o lampă de schimb pentru proiectorul tău PANASONIC în mai multe variante. Diferă în funcție, de preț, de dificultatea la înlocuire și de fiabilitate. Oferim atât produse originale, cât și produse compatibile. Lămpile compatibile au, de obicei, un producător diferit de cele originale, având totuși o calitate și o fiabilitate foarte bune. Avantajul lor principal este prețul. Mai oferim lămpi fără modul de montare, pe care le abordăm detaliat mai jos. O altă variantă sunt lămpile de proiector PANASONIC de la Diamond Lamps – acestea sunt de regulă lămpi Philips montate în modulul brandului. Puteți găsi o prezentare detaliată pentru alegerea tipului potrivit pe pagina despre tipurile de lampă de proiector.

Să cumpăr lampa cu modul sau fără?

Oferim lămpi PANASONIC cu sau fără modul – așa-numita lampă goală. Variantele fără modul sunt recomandate clienților care au deja experiență în ceea ce privește înlocuirea lămpii în proiector. Când cumpărați o lampă fără modul, veți folosi modulul existent, din care scoateți mai întâi vechea lampă și o înlocuiți cu una nouă. Dacă vă decideți pentru varianta cu modul, înlocuirea acesteia este foarte simplă, necesitând doar câțiva pași. Pentru amănunte consultați lista completă de instrucțiuni pentru schimbarea lămpii la proiector.

Cum pot cumpăra mai ieftin lampa de schimb?

Cum prețul este întotdeauna un criteriu important la cumpărarea oricărui produs, oferim lămpi de rezervă în mai multe variante. Cele mai economice sunt variantele fără carcasa de montare. O altă opțiune rentabilă este cea cu lămpi compatibile în locul celor originale. Un compromis foarte interesant este o lampă originală într-o carcasă neoriginală, eventual alte produse similare de la firma Diamond Lamps.

Care sunt cele mai fiabile lămpi pentru proiectoarele PANASONIC?

Toate lămpile de schimb pe care le oferim sunt caracterizate de un grad ridicat de fiabilitate. Pentru o fiabilitate maximă, vă recomandăm să cumpărați o lampă originală cu modul. O soluție extrem de fiabilă este și o lampă originală instalată într-un modul neoriginal, precum și o lampă Diamond.