Lămpi pentru proiectoare EPSON

Lămpile pentru proiectoarele Epson oferă o tehnologie de fabricare patentată, de precizie, care conferă proiectoarelor Epson 3LCD o luminozitate de până la de trei ori mai mare comparativ cu proiectoarele concurente DLP cu un chip.

În oferta noastră găsiți lămpi pentru toate proiectoarele Epson. Dacă nu găsiți lampa după denumirea oficială, încercați să omiteți numele familiei de proiectoare (cum ar fi Home Cinema, Pro cinema, Brightlink, Powerlite sau MovieMate) și căutați o combinație de caractere și cifre care identifică în mod unic modelul.

Lămpile Epson sunt etichetate cu numărul de produs ELPLPnr (unde nr indică o cifră) sau alternativ V13H010Lnr (nr=cifră). Printre cele mai vândute lămpi sunt ELPLP50, ELPLP49, ELPLP54 a ELPLP42. Majoritatea lămpilor sunt utilizate pentru mai multe modele, cele mai multe lămpi sunt vândute pentru proiectoarele EB-85, EH-TW3200, EB-410W, EB-460.

Dacă nu sunteți siguri că reușiți să schimbați lampa în proiector, urmăriţi un scurt videoinstructaj despre schimbarea lămpii la proiectorul EPSON


Selectați modelul proiectorului EPSON la care înlocuiți lampa

Lămpi pentru proiectoare EPSON

Selectare după numărul produsului

Lămpi pentru proiectoarele EPSON după numărul produsului lămpii

Nu ați găsit încă modelul proiectorului dvs?

Dacă oferta noastră nu conține modelul dvs. de proiector, contactați-ne, vom face toate eforturile să găsim o lampă de schimb și să v-o oferim în cel mai scurt timp posibil.

Urmăriţi cum puteți schimba lampa din proiectorul EPSON

Următorul instructaj video vă arată cum demontați corect lampa originală din proiectorul [denumire grup] și cum montați noua lampă în locul celei vechi

Pentru proiectoarele Epson vă oferim lămpi originale și compatibile, module de lampă și lămpi separate. Pentru modelele cu lampă dublă, oferim și ambalajele duble ale lămpii originale. Prețurile lămpilor Epson încep de la 350 RON fără TVA pentru difuzoarele compatibile, 400 RON pentru module compatibile, iar modulele originale încep de la 450 RON.

Recent, pe piață au apărut și falsuri ale modulelor originale. Cutia originală este lipită cu un autocolant alb, astfel încât să nu permită deschiderea cutiilor fără a le rupe. Lămpile concepute pentru piața europeană sunt marcate cu o hologramă de argint atât pe cutie, cât și pe bulb.

EPSON lampă fără modul

În modulele originale sunt utilizate fără excepție lămpi cu marcajul UHE. Ca o alternativă completă la lampa originală fără modul EPSON sunt utilizate lămpi Osram, Philips și Ushio. Vă rugăm să specificați în comandă dacă preferați o marcă anume.

Lămpile compatibile sunt oferite de UHR, codalux, APO etc. Lămpile sunt adesea lipsite de marcaj.

Când cumpărați o lampă separată, becurile sunt de obicei furnizate cu conectori, dar uneori trebuie să utilizați conectorul modulului original. Lampele Epson utilizează o sursă de alimentare cu curent alternativ, totuși recomandăm întotdeauna păstrarea conectorilor originali.

Majoritatea lămpilor pentru proiector utilizează forma parabolică (aproximativ semicirculară) a reflectorului lămpii. Aceasta înseamnă că unele dintre razele de lumină scapă din sistemul optic al proiectorului și nu sunt utilizate. Lămpile pentru proiectoare Epson cu tehnologia E-TORL (prescurtarea denumirii The Epson - Twin Optimised Reflection Lamp) utilizează o formă eliptică a reflectorului care direcționează mai eficient lumina atunci când este necesar, și utilizează simultan un al doilea reflector mai mic pentru a reduce și mai mult scurgerile de lumină. Acest lucru mărește eficiența lampii Epson cu 20%. De aceea, proiectoarele Epson ating o luminozitate mai mare la aceleași dimensiuni ale lămpii sau aceeași intensitate luminoasă cu o lampă mai mică. Designul E-TORL permite de asemenea o răcire mai eficientă, rezultând o durată de viață mai lungă a lămpii și o funcționare mai silențioasă a proiectorului.

 

Diagrama specială de proiectare a lămpilor Epson


Sursă: epson.com.sg