Lămpi pentru proiectoare

Nu știți care lampă de proiector este cea potrivită? Mai întâi, găsiți producătorul proiectorului dvs., apoi selectați modelul proiectorului. Lampa pentru proiector nu este un articol ieftin, dar la noi aveți opțiuni multiple. Oferim cele mai des utilizate lămpi de proiecție în mai multe variante. Deci, puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru dvs. Lămpile diferă în funcție de preț, fiabilitate, calitatea proiecției și necesitatea înlocuirii lămpii în proiector, a se vedea lista de mai jos.
Nu sunteți siguri că reușiți să înlocuiți lampa din proiector? Vizionați acest scurt videoinstructaj.

Oferim lămpi pentru proiectoare de la următoarele mărci

Nu ați găsit producătorul proiectorului dvs?

Dacă oferta noastră nu conține modelul dvs. de proiector, contactați-ne, vom face toate eforturile să găsim o lampă de schimb și să v-o oferim în cel mai scurt timp posibil.

Vizionați aici cât de ușor este să înlocuiți lampa din proiector

În primul videoinstructaj aflați cum să dezasamblați corect lampa originală cu modul din proiector și să instalați o lampă nouă în locul ei.

Al doilea videoinstructaj demonstrează o înlocuire oarecum mai complicată a lămpii în modulul original, în cazul achiziționării unei lămpi fără modul.

Oferim lămpi pentru proiector în mai multe variante, cele mai importante sunt următoarele:

Lămpi pentru proiectoare cu modul

 • Lampă originală cu modul
  Când optați pentru o lampă originală cu modul, vă puteți aștepta la o fiabilitate maximă, dar și la un preț mai mare. Înlocuirea lămpii este foarte ușoară. Lampa se găsește în modulul original.
 • Lampă generică cu modul
  Această variantă are fiabilitatea comparabilă cu cea a originalului, dar este mai ieftină. Fiind o lampă cu modul, este ușor de înlocuit.
 • Lampă non-originală (compatibilă) în modul neoriginal
  Lampa din această variantă este semnificativ mai ieftină decât originalul și oferă un grad de fiabilitate acceptabil. Înlocuirea lămpii cu modul este simplă. Lampa se află într-un modul non-original.

Lămpi pentru proiectoare fără modul

 • Lampă originală fără modul
  Această opțiune oferă fiabilitate maximă la un preț mai mic.
  În schimb, înlocuirea lămpii individuale este mai solicitantă decât varianta cu modul, iar manipularea necorespunzătoare poate duce la scurtarea duratei sale de viață.
 • Lampă non-originală fără modul
  Bulbul compatibil fără modul reprezintă varianta cea mai avantajoasă ca preț.
  Este posibil să nu fie la fel de fiabil ca originalul, înlocuirea sa nu este la fel de ușoară ca cea a lămpii cu modul, iar manipularea necorespunzătoare poate duce la o reducere a duratei sale de viață.
Puteți viziona toate tipurile de lămpi în secțiunea de recomandări, articolul: Cum deosebim diversele tipuri de lămpi? Pe care să o alegem?