Înlocuirea lămpii

Becurile au o durată de viață limitată, astfel încât fiecare proprietar de proiector va trebui mai devreme sau mai târziu să înlocuiască lampa. Puteți înlocui singur lampa sau chema un specialist.

Doresc să înlocuiesc lampa singur

Varianta de a înlocui lampa singur este cea mai avantajoasă. Nu trebuie să plătiți nimic, și economisiți timpul petrecut cu transportul proiectorului la servis. Dacă ați comandat o lampă cu modul și aveți acasă măcar o șurubelniță, vă puteți descurca. Înlocuirea unei lămpi separate este recomandată numai utilizatorilor mai experimentați. Puteți citi mai multe despre variantele de lămpi aici.

Pentru schimbarea corectă a lămpii vă vor ajuta sigur detaliatele noastre instrucțiuni pentru înlocuirea lămpii.

Doresc ca lampa să fie înlocuită de un specialist

Dacă preferați să lăsați înlocuirea lămpii în seama unui expert, contactați un serviciu sau o companie IT care se ocupă de proiectoare. Vă recomandăm să găsiți întâi lampa pe site-ul nostru, pentru a cunoaște ce variante de lampă sunt disponibile pentru proiectorul dvs. și care este prețul acestora. Apoi contactați compania și negociați serviciul. De obicei este mai avantajos dacă clientul comandă el însuși lampa pe internet iar la servis plătește numai înlocuirea propriu-zisă.

Rețineți că dacă veți contacta un furnizor de servicii autorizat al proiectorului dvs., veți cumpăra cu siguranță o lampă originală cu modul. De obicei prețul este semnificativ mai avantajos la achiziția prin internet.

Vizionați un video despre înlocuirea lămpii

Pentru a avea o idee despre cât de ușor este să înlocuiți lampa, vizionați videoinstructajele noastre. Vă arătăm exemple de înlocuire a lămpii în mai multe tipuri de proiectoare de la mărcile Acer, BenQ, Epson, Panasonic a Sony și de asemenea un video despre cum se efectuează înlocuirea unei lămpi separate.

Dacă știți deja totul despre lămpi, treceți la alegerea lămpii potrivite

Ghis rapid de căutare lampă

Găsește lampa în două clicuri

Lămpi pentru proiector

Lămpi pentru TV