Becul PHOENIX SHP68

Oferim becul PHOENIX SHP68 în două variante. Cumpărați un bec original când țineți la calitatea maximă a proiecției și doriți o probabilitate minimă a defectelor și a arderii premature. Mult mai ieftin este becul compatibil de la unul din producătorii alternativi.

Becul fără modul PHOENIX SHP68
 

PHOENIX SHP68 Lampa fără modul

Montajul becului individual în modulul original al lămpii pentru proiector este mult mai complicată decât înlocuirea cu totul a modulului cu lampă. Puteți alege dintre două variante de becuri - originale sau compatibile.

VIDEO - înlocuirea lămpii individuale fără modul

Variante de lămpi fără modul

 • Original bec PHOENIX

  Bec original PHOENIX SHP68 destinată înlocuirii celui existent în modulul de lampă pe care îl aveți deja acasă. Este vorba de o soluție care necesită îndemânare și cunoștințe. Recomandată clienților care au deja experiență în înlocuirea lămpilor goale.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z87369OOB
  1-2 săptămâni
  618,15 lei fără TVA 735,60 lei cu TVA [1]
 • Compatibil bec

  Alternativa compatibilă cu PHOENIX SHP68 este doar o lampă fără modul de montare, fabricată de un producător alternativ. Înlocuirea becului în modulul lămpii necesită îndemânare și unelte corespunzătoare. Este vorba de o soluția cea mai ieftină, recomandată mai ales pentru proiectoare de uz casnic, sau acolo unde calitatea și fiabilitatea nu reprezintă prioritatea nr. 1. Lămpile compatibile nu au întotdeauna calitatea celor originale.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z117200OB
  1-2 săptămâni
  477,90 lei fără TVA 568,70 lei cu TVA [1]
[1]Comandă CIF-ul dvs., veți primi de la noi produsele la prețul fără VAT.

Cum înlocuiți numai becul în modulul lămpii

Următorul instructaj video vă arată cum demontați corect becul original din proiectorul [denumire grup] și cum montați becul nou în locul celui vechi