Becul PHOENIX SHP61

Pentru becul PHOENIX SHP61 oferim numai o rezervă compatibilă. Becul compatibil este fabricat de un producător mai puțin cunoscut. Nu are întotdeauna calitatea originalului, dar este de obicei considerabil mai ieftin.

Becul fără modul PHOENIX SHP61
 

PHOENIX SHP61 Lampa fără modul

Montajul becului individual în modulul original al lămpii pentru proiector este mult mai complicată decât înlocuirea cu totul a modulului cu lampă. Oferim numai rezerve compatibile ale acestor becuri.

VIDEO - înlocuirea lămpii individuale fără modul

Variante de lămpi fără modul

 • Compatibil bec

  Alternativa compatibilă cu PHOENIX SHP61 este doar o lampă fără modul de montare, fabricată de un producător alternativ. Înlocuirea becului în modulul lămpii necesită îndemânare și unelte corespunzătoare. Este vorba de o soluția cea mai ieftină, recomandată mai ales pentru proiectoare de uz casnic, sau acolo unde calitatea și fiabilitatea nu reprezintă prioritatea nr. 1. Lămpile compatibile nu au întotdeauna calitatea celor originale.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z120052OB
  1-2 săptămâni
  527,35 lei fără TVA 627,55 lei cu TVA [1]
[1]Comandă CIF-ul dvs., veți primi de la noi produsele la prețul fără VAT.

Vă lipsește vreo informație importantă?

Ați găsit vreo greșeală?

Cum înlocuiți numai becul în modulul lămpii

Următorul instructaj video vă arată cum demontați corect becul original din proiectorul [denumire grup] și cum montați becul nou în locul celui vechi