Lămpi pentru proiector METAVISION CHT726 Nr. componentă: BL-FP250A

Pentru proiector METAVISION CHT726 dvs. oferim doar o lampă cu modul. Avantajul principal al lămpilor cu modul este montajul simplu în proiector. Dacă doriți o proiecție de calitate maximă și o fiabilitate fără compromis, optați pentru o lampă originală cu modul. Dacă doriți o lampă originală la un preț convenabil, lampa generică cu modul reprezintă alegerea corectă.

Lămpi cu modul pentru proiector METAVISION CHT726
Nr. componentă: BL-FP250A

METAVISION CHT726 Lampa cu modul

O înlocuire simplă, accesibilă fiecăruia.

De obicei este suficient să deșurubați câteva șuruburi la proiector, să extrageți modulul lămpii și să-l înlocuiți cu unul nou. Puteți alege dintre 2 variante de lampă - originale sau generică.

VIDEO - înlocuirea lămpii cu modul

Variante de lămpi cu modul

 • Originală lampă cu modul

  Lampa originală cu modul pentru METAVISION CHT726 este lampa de la producătorul original, furnizată inclusiv modulul de montaj din plastic. Recomandată pentru fiabilitate maximă și posibilitatea înlocuirii rapide a modulului lămpii.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z20562OLM
  1-2 săptămâni
  2 563,92 lei fără TVA 3 051,06 lei cu TVA [1]
 • Generică lampă cu modul

  Lampa generică cu modul pentru METAVISION CHT726 conține un bec de producție OEM (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) montat într-un modul de la un producător alternativ. Reprezintă o rezolvare foarte fiabilă, mai ieftină decât varianta originală. Recomandată din motive de fiabilitate și preț convenabil.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z147739GLM
  1-2 săptămâni
  929,45 lei fără TVA 1 106,05 lei cu TVA [1]
[1]Comandă CIF-ul dvs., veți primi de la noi produsele la prețul fără VAT.