3M
Lămpi pentru proiector 3M Lumina X90w Nr. componentă: LKX90W

Pentru proiector 3M Lumina X90w dvs. oferim doar o lampă cu modul. Avantajul principal al lămpilor cu modul este montajul simplu în proiector. Dacă doriți o lampă originală la un preț convenabil, lampa generică cu modul reprezintă alegerea corectă. Cumpărați lampa compatibilă cea mai ieftină pentru proiecția la domiciliu, dacă pentru dvs. calitatea proiecției și fiabilitatea lămpii nu sunt prioritare

Lămpi cu modul pentru proiector 3M Lumina X90w
Nr. componentă: LKX90W

3M Lumina X90w Lampa cu modul

O înlocuire simplă, accesibilă fiecăruia.

De obicei este suficient să deșurubați câteva șuruburi la proiector, să extrageți modulul lămpii și să-l înlocuiți cu unul nou. Puteți alege dintre 2 variante de lampă - generică sau compatibilă.

VIDEO - înlocuirea lămpii cu modul

Variante de lămpi cu modul

 • Generică lampă cu modul

  Lampa generică cu modul pentru 3M Lumina X90w conține un bec de producție OEM (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) montat într-un modul de la un producător alternativ. Reprezintă o rezolvare foarte fiabilă, mai ieftină decât varianta originală. Recomandată din motive de fiabilitate și preț convenabil.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z147416GLM
  În stoc
  1 064,81 lei fără TVA 1 288,42 lei cu TVA [1]
 • Compatibilă lampă cu modul

  Lampa compatibilă cu modul pentru 3M Lumina X90w este fabricată de un producător alternativ, inclusiv modulul de montaj. Este vorba de o soluție mai ieftină, recomandată mai ales pentru proiectoare de uz casnic, sau acolo unde calitatea și fiabilitatea nu reprezintă prioritatea nr. 1. Lămpile compatibile nu au întotdeauna calitatea celor originale.

  Codul produsului: Calitatea proiecției:Încredere:
  Z147415ML
  1-2 săptămâni
  554,05 lei fără TVA 670,40 lei cu TVA [1]
[1]Comandă CIF-ul dvs., veți primi de la noi produsele la prețul fără VAT.